INCAIERARE INTRE SEFII FINANTELOR BUZOIENE

S-a intamplat in seara de Sf. Ion, sarbatoarea care a incheiat lungul sir de zile in care doar ne-m facut ca muncim. Petrecere mare la un restaurant de marca din centrul municipiului Buzau. Invitati pe masura. La o masa au stat cuminti Petrus Carcei-seful finantistilor buzoieni si Dragomir (Puiu) Avram-adjunctul finantistilor din judet. Spuneam ca cei doi stateau cuminti la masa. Nu pentru mult timp. La un moment dat, Puiu Avram s-a ridicat in picioare si striga cu repros la Petrus Carcei: „De ce mi-ai dat dispozitie sa nu blochez conturile firmei...?”

Cu scuzele de rigoare nu prezentam numele firmei. Spunem doar ca este vorba despre o firma care are si un restaurant la margine de municipiu. Cine doreste, poate sa obtina numele firmei de la ceilalti invitati participanti la petrecerea de sf Ion.

Cu un Petrus Carcei blocat, Puiu Avram a continuat sirul reprosurilor:” Ce stii tu ce se petrece in unitatea aia, tu care vii la 11 la serviciu. Tu stii doar sa-mi dai ordine sa nu blochez conturi. Da, sa-mi rada carciumarii in nas. Ilie a fost director o groaza de ani si nu mi-a zis niciodata sa nu blochez conturile la vreo firma!

Observand ca spiritele s-au incins prea tare, patronul localului a intervenit salvator si i-a domolit pe cei doi. Pe moment. Ce s-a intamplat dupa, vom afla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings