FINANTISTI BUZOIENI SPUN DA LA DNA

Nu mai putin de sase sefi de compartimente din cadrul ANAF Buzau, in frunte cu directorul interimar Avram Dragomir, sunt invitati la DNA, astazi, 16 februarie. Cei sase au fost convocati pentru a da lamuriri legat de anchete ce tin de activitatea fostului director Carcei.

Sa ne reamintim ca la data de 10 august 2016, Petrus Carcei, seful finantistilor buzoieni, dupa cinci ore de audieri, a fost retinut fiind suspectat ca a dezvaluit date confidentiale despre un dosar aflat in atentia DIICOT. Nu trebuie omis nici faptul ca pana in octombrie anul trecut, la Posta Calnau isi infipsese tentacolele  Caracatita Murfatlar, una dintre cele mai vanjoasa din perioada post decembrista: Cea mai mare datorie la bugetul de stat, de 1.115,6 de milioane de lei (aproximativ 251 de milioane de euro, la cursul la zi), una ascunsă publicului, cel puțin ca dimensiune, pare „construită” şi după regulile sportului minţii de patru oameni de afaceri, printre care se află şi vicepreşedintele Federaţiei Europene de Şah, Ion Șerban Dobronăuțeanu, iar pionul principal a fost George Ivanescu.

   Despre minunile de la Posta Calnau, multi oameni cu functii au aplicat tactica mutului, iar dosarele trimise la Capitala erau tinute la secret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings