DEZVALUIRI SAU DOAR RAUTATI DE BROKER ?

George Scutaru a ajuns din postura de consilier prezidențial în cea de urmărit penal pentru infracțiunile de complicitate la luare de mită și spălarea banilor. Însă, faptul că Scutaru a ajuns la DNA a provocat o serie de dezvăluiri uluitoare. Dezvăluiri care provoacă un tsunami și în care sunt implicate numele lui Călin Popescu Tăriceanu, George Scutaru, Cătălin Predoiu, Crin Antonescu și Viorel Hrebenciuc. Cel care face dezvăluirile este brokerul fugar Cristian Sima.

”Sa va spun o poveste: Toamna lui 2008. Predoiu e ministrul lui Tariceanu. tariceanu il cheama si il roaga sa candideze.Predoiu ii spune ca nu are bani. Tariceanu mirat ii raspunde: cum nu ai bani? Pai nu ai penitenciarele. Predoiu saracu nu stia ca se pot face bani din penitenciare. Cazanciuc de exemplu, cind a cumparat citroen uri de la ATS, pentru piuscaria de la jilava, a cerut 30 de euro spaga pentru fiecare masina, spagile gainaresti mergeau pina la nivelul de 30 de euro pentru o masina emoticon smile. Tariceanu il trimite la Scutaru.

 

Scutaru ii finanteaza campania lui predoiu contra celebrului mafiot psd ist local Ghiveciu. Scutaru e insa zgircit. Predoiu nu avea carisma nici pentru scara blocului daramite pentru campania de la Buzau.Sa le vorbesti la aia din Plescoi despre MCV e sinucidere curata. Ghiveciu se apuca sa dea paturi la toti taranii. Predoiu disperat se duce la Scutaru si-i spune ca psd istul da paturi. Scutaru ii explica ca asa se cistiga alegerile si ca trebuia sa aiba bani de campanie. Predoiu nu da nimic si pierde alegerile cu brio.Nu cred ca le-ar fi cistigat nici macar daca dadea carpete cu rapirea din serai.Scutaru a inteles ca e un looser si nu s-a sinchisit sa cheltuie banii partidului pe un looser.

Dupa alegeri Predoiu il tradeaza pe Tariceanu si trece de partea lui Basescu, ordin de la superiorii din servicii sau oportunism, nu stiu. Cert e ca basescu l-a manipulat usor, se ridica in picioare si cind vorbea cu Base la telefon. Evident l-a tradat si pe Basescu cind vintul nu mai sufla in pupa marinarului si cind buldogul i-a facut o oferta de a reveni la putere. Sa nu uitam ca predoiu s-a dus la Ponta in aprilie 2012 ca sa il lase ministru la justitie si l-a rugat si pe Base sa intervina pentru el. Base nu a intervenit, ponta era de acord cu predoiu la justitie dar ghinion , s-a opus Crin Antonescu.

Morala: Toti sunt prieteni cu toti, totul e transpartinic si nu sunt interesati decit de putere si afaceri. Nu au ideologii, nu au idealuri, au doar interese, mai mari sau mai mici. Predoiu a negociat codurile cu Hrebe, cum ati fi vrut sa iasa?”, e mesajul lui Sima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings