DEPUTATUL RADU A PLECAT DIN PSD ?

Nu este o speculatie, ci asta reiese din comunicatul de presa remis de pe  adresa dee-mail apartinand unei doamne. Respectivul comunicat de presa poarta un antet cu inscrisul „CABINET PARLAMENTAR – DEPUTAT  SEBASTIAN  NICOLAIE VALENTIN RADU, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA Nr. 10, judetul Buzau, Municipiul Buzau, Judetul Buzau, telefon 0238.720737, Email: nicolaie.radu@cdep.ro”. Comunicatul de presa face referire la celebrul formular 600, iar in continut se fac anumite precizari legat de … faptul ca „Sebastian Radu … lucrează la elaborarea propunerilor de modificare menționate pentru ca situația să fie clară, iar cadrul legislativ să fie aplicabil, corect față de cetățean și ușor de înțeles pentru toți factorii implicați.”

In preambulul comunicatului, autorul, nu face nicio precizare legata de apartenenta politica a deputatului: „Sebastian Radu, deputat ales în Circumscripția electorală nr. 10, Buzău, dorește să facă unele precizări în legătură cu acest formular…”

N-am inteles de ce domnul deputat nu a convocat o conferinta de presa sau o intalnire cu cetatenii legat de acest subiect al declaratiei 600 de parca ar fi vorba de declaratia 666. Mai mult, in comunicat nu se face referire la apartenta politica a deputatului, ceea ce inseamna ca este fara de politica, adica independent.

 

P.S. Unii, mai hatri, ar spune ca nici n-a fost in PSD si ca tot timpul a fost independent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings