DE SF. GHEORGHE, CEL MAI NAIV DINTRE PARLAMENTARI SE ROAGA DE SANATATEA DENUNTATORULUI

Fara indoiala, Gheorghe Coman va intra in istoria Romaniei ca fiind cel mai naiv dintre alesii care s-au comanperindat prin parlament din ’90 incoace. Pentru o sticla de tuica scotiana si  trei mii de lei, ex-deputatul Coman a dat sefia PC Buzau si  locul in parlament pentru un pat in penitenciar pe o perioada de un an de zile.

Astazi, de Sf. Gheorghe, Coman se roaga de sanatatea denutatorului si se jura ca, in veci, nu va mai lua mita si nici nu va mai face trafic de influienta. Nici nu are cum si nici de la cine. Se poate intampla doar reversul, adica sa dea…

Spuneam ca ex-deputatul Coman se roaga de sanatatea denuntatorului. Stiti cine este denuntatorul? Toata lumea stie ca denuntatorul este directorul adjunct de la DSV Buzau. In parte este adevarat. Numai ca, directorul in cauza s-a plans unui sef, sa-i zicem numit pe linie de partid, ca deputatul vrea bani pentru a achita o parte din masa festiva data de pc-istii buzoieni. Omul doar s-a plans. In schimb, seful pe umarul caruia a lacrimat, a sunat la DNA, le-a spus procurorilor povestea, iar ce a urmat… cunoasteti cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings