CU REGINA …PRINTRE JALOANE

Miercuri, în continuarea întrecerilor sportive organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău cu ocaziamasina-politie sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, s-a desfăşurat proba de îndemânare auto.

În urma parcurgerii traseului contracronometru, pe primul loc al competiţiei s-a clasat agent principal de poliţie Obreja Marian-Orlando (Serviciul pentru Acţiuni Speciale), locul doi a fost ocupat de comisar şef de poliţie Voicu Ovidiu-Nicolae (Poliţia municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale), iar locul trei de agent principal de poliţie Ştefan Marian (Serviciul pentru Acţiuni Speciale).

Tot miercuri, începând cu ora 10.00, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii (Clubul Poliţiştilor) s-a desfăşurat concursul de şah.

În urma partidelor disputate, locul întâi a fost ocupat de agent şef adjunct de poliţie Iordăchescu Sorin-Emanuel (Centrul Operaţional), pe locul doi s-a clasat subinspector de poliţie Teteran Paul (Serviciul Criminalistic), iar locul trei a fost ocupat de agent şef de poliţie Boncu Valeriu (Serviciul de Comunicaţii şi Informatică). Agentul sef adjunct Sorin Iordachescu ramane liderul sahistilor din politia buzoiana si unul dintre cei mai buni din tara.

Seria competiţiilor va continua până pe data de 21 martie a.c., perioadă în care se vor desfăşura concursurile de bowling, biliard, fotbal tenis, fotbal, tir şi Cupa Presei la Tir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings