COVID-UL, POPAS LA CASA ALBA

”Nu tușesc, nu am nici cel mai mic simptom, în afara febrei pe care am avut-o sâmbătă când m-am simțit mai rău. Nu știu de unde l-am luat, la Prefectură se poartă mască, cine intră la mine intră cu mască, noi respectăm regulile la serviciu, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că în acest moment, virusul se transmite de oriunde, fără să mai poți controla ceva”.

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, are COVID-19. Șeful de la Casa Albă a postat duminică după amiază, pe facebook,  un mesaj în care anunță că a fost confirmat cu infecție cu coronavirus.

”În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri, am prezentat simptome ușoare specifice COVID-19 (febră 38º) și am fost testat, iar rezultatul venit astăzi este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simțit ieri. Am încredere că mă voi vindeca rapid și mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproșabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine, voi fi supus unor investigații medicale extinse și voi afla tratamentul care îmi va fi prescris.
În perioada în care nu mă voi afla la Instituția Prefectului, atribuțiile de conducere vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.
Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetățenii din judeţul Buzau, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, și în situația în care am încercat să respect cu strictețe toate regulile de prevenire a infectării cu noul Coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni!
Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!”, a scris prefectul pe facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings