CITESTE BIBLIA…PRIN CORESPONDENTA!

Ceea ce vei citi poate fi cel mai important mesaj pe care l-ai primit vre-odată.carte

Știu că în fiecare zi citești câte ceva, mult sau puțin, din pasiune sau de nevoie: o carte, o revistă, ziarul de dimineață, factura de la telefon, anunțul de pe ușa liftului, rețeta de la medic, subtitrarea serialului preferat, prețul produselor de pe raft sau lista de cumpărături…

Închide ochii și întreabă-te doar pentru o fracțiune de secundă: “Dacă mi-ar fi dat să mor azi, ce anume din tot ce am citit m-ar ajuta să-mi aștern sufletul senin, să-l pregătesc pentru somnul acesta? Din tot ce-au parcurs ochii mei, a rămas vreo certitudine pe care să mă sprijin în viață și să mă odihnesc în moarte? Care este sensul vieții și ce-mi rezervă viitorul?

Azi, când citești ceea ce mâna mea a scris pentru tine, află că Dumnezeu te bate pe umăr… Oprește-te și gândește-te că VIAȚA înseamnă mult mai mult decât ceea ce trăiești zi de zi; mai mult decât mâncare și băutură, decât bani și carieră; mai mult decât prieteni și familie, decât succes și eșec; mai mult decât bucurie sau tristețe.

Citește-ți BIBLIA! Citește-o din curiozitate sau plictiseală, din interes, plăcere, disperare sau politețe. Citește-o pe-ndelete sau pe nerăsuflate, numai citește-o! Este o carte despre viața și moartea ta, despre sensul lor și al tău. Pe paginile ei te sui ca pe un munte înalt: în vale se vede ce-a fost, ce este și ce va să vină. Dar, mai ales, te vezi pe tine!

Cineva a spus pe bună dreptate: Știi să citești? Degeaba, dacă nu ai citit niciodată Biblia!

Institutul “Sola Scriptura” îți pune la dispoziție cel mai important dintre cursurile sale: Cursul de citire a Bibliei personale. GRATUIT, prin corespondență și fără obligații.

Detalii suplimentare

            Dacă nu aveți timp de Biblie, dacă vi se pare greu de înțeles, dacă nu ați început-o niciodată, dacă nu ați terminat-o niciodată, atunci sunteți unul din românii pentru care Sola Scriptura a conceput special Cursul de citire a Bibliei prin corespondență.

            După ce vă veți înscrie la acest curs gratuit, veți primi o programare de lectură a propriei Biblii (indiferent de versiune) și o programă orientativă de studiu care vă va lăsa libertatea să citiți atunci când e posibil. Ca să nu vi se mai pară încurcată, veți primi manuale cu introduceri generale pentru fiecare carte a Sfintei Scripturi, hărți și diagrame explicative.

Sistemul de expediere și testele recapitulative au ca scop să vă mențină interesul pentru a finaliza lectura. Facultativ, se pot organiza și clase de studiu pentru cei care doresc să dezbată eventualele nelămuriri. Materialele de studiu ajung la dumneavoastră prin corespondență, fără taxe poștale, discret și fără obigații. Programul este absolut  gratuit.

Vă puteți înscrie:

►  Telefonic: 0238.726.776 (luni-joi 8:00-16:00, vineri 8:00-13:00)

sau 0747.B2I4B4L5I4A2 (non-stop)

►  Prin pliantul Sola Scriptura (sau o scrisoare în care scrieți datele de contact: nume, adresă, telefon, email): completați-l și expediați-l într-un plic timbrat pe adresa:

SOLA SCRIPTURA, C.P. 120, O.P. 1, Buzău, Jud. Buzău, Cod 120290

►  Direct la sediu: Librăria Gabriela”, str. Libertății, nr. 1, Buzău.

(lângă Colegiul “B.P. Hașdeu”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings