Cine este omul care ar putea prelua PSD în viitor ?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în viitor, unul dintre cei care ar putea prelua conducerea partidului ar fi chiar bunul său prieten Sorin Grindeanu.

În cadrul unui interviu pentru Antena 3 CNN, Marcel Ciolacu a subliniat că nu are de gând să conducă PSD foarte mulți ani. Totodată, el este conștient că la conducerea partidului trebuie să existe o schimbare la un moment dat.

Marcel Ciolacu apreciază calitățile pe care le are Grindeanu

În acest context, liderul social-democraților a fost întrebat dacă Sorin Grindeanu – prim-vicepreședinte al PSD și ministru al transporturilor – ar putea fi înlocuitorul său în viitor.

Este un scenariu posibil. Nu ați văzut abordarea total diferită? Nu sunt încrâncenat pe o funcție. La un moment dat trebuie să îmi ia locul cineva. Întotdeauna, în interiorul unui partid există o competiție.

Nu trebuie să mă supere această competiție nici chiar când vorbesc de Sorin Grindeanu, fiind unul din cei mai buni prieteni ai mei, omul cu care petrec cel mai mult timp cât timp stăm în București”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Cel care deține și funcția de președinte al Camerei Deputaților a fost întrebat dacă este tentat să își depună candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024. ”Puţin probabil să candidez la alegerile prezidenţiale.”

Cu privire la persoana pe care social-democrații vor miza în lupta pentru mandatul de la Palatul Cotroceni, Ciolacu a precizat că se poate ajunge chiar și la varianta unui nume care nu are calitatea de membru de partid în prezent:

Chiar PSD poate accepta o persoană care nu este neapărat membru de partid.” Președintele PSD a completat că în acest sens se gândește la Mircea Geoană, în prezent secretar general adjunct al NATO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings