CEZAR, DEPISTAT LA BRAILA

Poliţiştii buzoieni l-au depistat pe Spirache Cezar Adrian, în vârstă de 13 ani, care era dat în urmărire naţională cezar disparutpentru dispariţie din luna octombrie 2012

De ziua mamei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, s-a reuşit localizarea unui minor în vârstă de 13 ani, dat în urmărire la nivel naţional pentru dispariţie, din luna octombrie 2012.

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat că după ce a plecat de la domiciliul părinţilor săi din satul Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi la sfârşitul lunii august 2012, minorul s-a deplasat pe raza satului Lunca, comuna C.A. Rosetti unde s-a angajat ca îngrijitor la o fermă de animale aparţinând unui localnic.

După aproximativ două zile, minorul a plecat şi de la ferma respectivă fără a spune cuiva despre acest lucru, poliţiştii Compartimentului Urmăriri stabilind că minorul se afla pe raza judeţului Brăila.

  În urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, sub directa coordonare a poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, s-a reuşit depistarea minorului în localitatea Însurăţei.

Spirache Cezar Adriana fost adus pe raza judeţului Buzău şi a fost internat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings