Cercetătorul Vânătoru, EXECUTAT IN PLINA NOAPTE

– ”Banca de aur a României”, DISTRUSĂ de ministrul Oros

– Culmea, Costel Vânătoru nu este membru PSD

– Guvernul Orban taie și spânzură chiar și acolo unde oamenii sunt competenți

– Preotul Costel Vânătoru, de curand a fost premiat de Patriarhul Romaniei

Costel Vânătoru a fost înlocuit din funcția de director al Băncii de Resurse Genetice Vegetale – pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale. Senatorul PSD Lucian Romașcanu a comentat acest subiect, fiind revoltat de hotărârea luată, ”noaptea ca hoții”, de actualul ministru al Agriculturii, Adrian Oros.

”Azi-noapte ca hoții un alt membru incompetent al guvernului rușinii Orban, de data asta sinistrul agriculturii, a decis înlocuirea d-lui Costel Vânătoru din funcția de director al Băncii de gene Buzău (așa cum este cunoscută).

Este un proiect de importanță națională, presupune selectarea și conservarea a zeci de mii de semințe ale soiurilor din România iar Dl. Vânătoru este cel care a visat, a înființat și are toate datele științifice să împlinească misiunea acestei bănci.

Ce facem când trebuie sa distrugem ceva? Luam omul bun și punem altul. De data asta cel numit în loc nu are nicio vină, locul de eliberat era cel de director AFIR unde trebuie adus omul liberal, căci PeNeLizare să fie dacă o cer interesele partidului…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings