BUZOIENII S-AU INFIPT BINE IN PARLAMENT

Intr-un comunicat de presa remisa redactiilor, Marcel Ciolacu, presedintele PSD Buzau, subliniaza accederea parlamentarilor buzoieni in structurile de conducere ale Parlamentului Romaniei. In cele ce urmeaza, dam curs comunicatlului transmis de presedintele Marcel Ciolacu.”Primele lucrări aferente noii sesiuni parlamentare s-au încheiat joi după-amiază. Pe scurt, în aceste zile au fost validate mandatele, am depus jurământul, au fost alese Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, s-au constituit Comisiile Permanente. De asemenea, au avut loc consultări la Palatul Cotroceni cu privire la propunerile nominale ale formațiunilor politice pentru funcția de Prim-Ministru.

 

După cum vă spuneam la începutul campaniei electorale, PSD Buzău a venit cu o echipă nouă de parlamentari, toți foarte bine pregătiți, adevărați specialiști în domeniile profesionale din care provin. Ceea ce am afirmat atunci se reflectă foarte bine acum în funcțiile obținute de echipa PSD în cadrul noului legislativ.

 

La Camera Deputaților, după cum probabil știți deja, am avut onoarea de a fi propus și votat de către colegii mei pentru funcția de Secretar. Totodată, eu fac parte și din Comisia pentru Afaceri Europene. Astfel, reprezentarea completă a demnitarilor  buzoieni, din partea Partidului Social Democrat, în comisiile parlamentare este urmatoarea:

 

La Camera Deputaților:

– Marcel Ciolacu, Secretar al Camerei Deputaților, membru în Comisia pentru afaceri europene;

– Sorin Lazăr, membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci;

– Ionela Dobrică, Vicepreședinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor;

– Sebastian Radu, secretar al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și membru în Comisia pentru sănătate și familie;

– Dănuț Păle, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

 

La Senat:

– Lucian Romașcanu, secretar al Comisiei pentru cultură și media, membru în Comisia pentru afaceri europene;

– Liliana Sbîrnea, secretar al Comisiei pentru învăţământ, știinţă, tineret şi sport, membră a Comisiei pentru afaceri europene.

 

Prin această echipă PSD Buzău și-a propus să vă reprezinte pe dumneavoastră, buzoienii, cu maximă competență și responsabilitate, să răspundă cu promptitudine sugestiilor, nevoilor sau solicitărilor trimise către noi. Știm foarte bine că încrederea pe care ne-ați acordat-o trebuie conservată prin chiar rezultatele muncii noastre în calitate de parlamentari aleși.

 

Săptămâna viitoare activitățile noastre continuă: după desemnarea Primului- Ministru trebuie stabilit și învestit noul Guvern, astfel încât executivul să își poată începe activitatea în cel mai scurt timp și să putem elabora un calendar necesar implementării programului nostru de guvernare”..

 

 

Președinte PSD Buzău,

Ciolacu Marcel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings