BUZOIENCE DE SUCCES

Cand ne referim la buzoience de suces este extrem de greu sa ne oprim asupra unor criterii care sa fie in acceptiunea tuturor. Este buchetgreu sa alegi, este greu sa incepi si sa te opresti undeva. Poate ca primele care ne vin in minte sunt mamele, sotiile, fiicele si cele care ne sunt aproape in fiecare zi, doamnele care nu dispar nicio clipa din mintea noastra. Le iubim şi le res­pectăm şi chiar dacă nu sunt vedete de televiziune, cântă­reţe de talie mon­dială, artiste emerite sau personalităţi publice de care a auzit toată lumea, ele sunt mai mult decât importante în viaţa noastră, cea de toate zilele. Si atunci  nu stim pe ce latura sa marjam! Fie că vorbim despre doam­na drăguţă care ne înse­ninează ziua cu o vorbă bună şi un surâs când ne cum­părăm un covrig, despre poliţista care ne amendează, despre doam­na învăţătoare care pre­găteşte pentru viaţă sute de copii, despre biblio­tecara care ne ajută să găsim cartea aceea pe care o căutăm fără să ştim sau despre asistenta care are puterea de a alina sufe­rinţele.

La prima vedere, pare a fi simplu sa vorbesti ori sa nominalizezi buzoience de suces. Numai ca, atunci cand am solicitat un raspuns interlocutorilor nostri, mai toti s-au blocat. Apoi au solicitat un timp de gandire. Nominalizarile nu trebuie sa surprinda pe nimeni si cuprind doamne din toate domeniile de activitate, ordinea prezentata fiind absolute aleatorie: prof.Felicia Boscodeala, ing.Mihaela Balta, ec.Florentina Bagiu, prof.Adriana Pietrareanu, dr.Karmencita Pricop, Beatrice Romanescu, Mioara Samuila, Mioara Munteanu, Rodica Cretu, Ana Ionitescu, Adela Petre, Madalina Manolache-Diaconita, prof.Ramona Campeanu, prof. Geta Burducea, dr Daniela Covalcica, dr. Adriana Negoita, Elena Udrea, av.Maria Ionita, zeci de doamne finantiste si multe, multe politiste.

Tuturor celor nominalizate, dar si miilor de doamne de toata isprava, le multumim pentru ca exista si sa raspandeasca tot mai multa dragoste interioara, dragoste de care sa se molipseasca toti romanii!

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings