BIGIU, GAURA IMENSA LA PNL

Cristi Bigiu, fost presedinte de consiliu judetean, aflat in arest de la inceputul lunii decembrie, a lasat o dara urata nu numai la CJ Buzau, ci si la PNL Buzau.

“Incepand de astazi (n.r. – 18 sept 2014) sunt membru al PSD. M-am alaturat echipei PSD cu 18 primari PNL si sase primari PDL si impreuna cu o parte din consilieri. Am fost ales in vara lui 2012 presedinte al Consiliului Judetean pe listele USL. Din acest moment, configuratia Consiliului este urmatoarea: 16 PSD cu presedintele, 3 PNL, 2 independenti, 7 PDL, 3 PPDD. In cei doi ani de mandat am avut o foarte buna colaborare cu consilierii PSD si cu cei ai PNL”, se lauda  Bigiu la data de 18 septembrie 2014.  Pana atunci, timp de 18 ani, Cristinel Bigiu fusese unul dintre cei mai devotati liberali autohtoni, plecand de la organizatia de tineret si ajungand sef  la organizatia mare.

Problema este ca, atunci cand a luat primarii si a plecat la PSD, Cristi Bigiu a lasat organizatia liberala cu datorii ce depasesc un miliard de lei. Acum, cei care se afla la comanda PNL, cauta sa acopere gaura lasata de Bigiu. Mai putin Cezar Preda a carui mustata mijeste cu subanteles. Deh, Preda se duce cu gandul la faptul ca noul PNL si-ar putea stabili sediul in locul PDL de la intersectia Tudor Vladimirescu cu Ion Baiesu si atunci s-ar simti precum Dracula la Bran. Numai ca …vom reveni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings