AU RAMAS DOAR NOUA…

O nouă demisie din Parlament. Este vorba de senatorul PNL Doina Tudor care și-a depus demisia din calitatea de senator. Ea se află acum sub control judiciar în Dosarul ASF. Există suspiciunea că demisia ar avea legătură directă cu dosarul. Dacă ar fi rămas senator competența judecății o aveam judecătorii ÎCCJ, dar prin demisia sa dosarul va merge către judecătorie sau tribunal.

Dupa scrutinul di toamna nului 2012, buzoienii s-au captusit cu 13 parlamentari. Acum au mai ramas doar noua: Gheorghe Coman, George Scutaru, Marian Ghiveciu si acum Doina Tudor, au plecat siliti de imprejurari pe care le cunoasteti deja.

Doina Tudor a fost pusă sub acuzare în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară, este anchetat în stare de arest la domiciliu pentru luare de mită. În acest dosar, este cercetat tot în arest la domiciliu și Ovidiu Marian, fost secretar general al Senatului, pentru trafic de influență.

LEGISLATURA 2012-2016

SENATORI CU COLEGII

Victor Mocanu (colegiul3)- PSD(USL)

Doina Tudor (colegiul1)- PNL(USL)

Eugen Teodorovici (colegiul 2)- PNL(USL)

 

SENATOR FARA COLEGIU

Constantin Popa (PP-DD).

DEPUTATI CU COLEGIU

George Scutaru(colegiul 1)- PNL(USL)

Adrian Mocanu(colegiul 2)-PSD(USL)

Titi Holban(colegiul 3)-PNL(USL)

Erland Cocei(colegiul 4)-PNL(USL)

Marian Ghiveciu(colegiul 5)-PSD(USL)

Eugen Nicolicea(colegiul 6) -PSD(USL)

Marcel Ciolacu(colegiul 7)-PSD(USL)

 

DEPUTATI FARA COLEGII

Cezar Preda(PDL)

Gheorghe Coman (PP-DD) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings