A VENIT SI ZIUA CEA MARE !

Joi este ziua cand se face transferul uman de la maternitatea veche la cea nou. Practic,  joi persoanele internate pentru afectiuni de specialitate, mamicile si nou nascutii  vor incepe o altfel de viata parasind ruina urat mirositoare si totodata pasind intr-un mediu cu mult aer occidental.

Desi la predarea NOII MATERNITATI de catre Consiliul Judetean Buzau catre Spitalul Judetean se estimase ca pana la mutarea efectiva ar fi necesare cam zece zile, in fapt mutarea se realizeaza dupa patru saptamani.

Cu panglica taiata pe 1 iunie 2012 de catre Victor Mocanu, Maternitatea a ramas cu „buricul” netaiat. Mai mult, timp de patru ani, prea a scris materiale a caror lungime ar depasi perimetrul Buzaului, iar politicienii s-au in trecut in declaratii care de care mai  stufoase. Spre exemplu, in prima zi a lunii martie a.c., Cezar Preda propavaduia: “Au trecut patru ani, ca si la Maternitate, unde se tot achizitioneaza echipamentele, totul este gata, totul va fi nou, dar singura consolare este ca nu va fi la Sfantu’ Asteapta, cred ca va fi la alt sfant, tot din gama aceasta”.  Joi, 19 mai, in calendar crestin-ortodox nu este inscrie Sfantul Asteapta  ci Sfantul Patrichie.  Asadar, de la Sfantul Patrichie,  Buzaul se poate mandri ca detine CEA MAI MARE SI MODERNA MATERNITATE DIN TARA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings