ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

STIMAȚI CETĂȚENI AI MUNICIPIULUI BUZĂU

 În perioada următoare S.C. Urbis – Serv SRL va efectua lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice,  pe următoarele străzi:

1.Șoseaua Pogonele – în data de 11.10.2017

 2. Bazalt – în perioada 11.10.2017 –  21.10.2017

   Pe timpul zilei, atunci cand  se execută lucrările propriu zise, se va putea circula cu restricții de viteză, alternativ pe un singur sens de mers.

Direcția de Politie Locală a municipiului Buzau va asigura fluidizarea traficului.

Pentru conducătorii auto care circulă dinspre municipiul Buzău spre localitatea Slobozia,  adresăm rugămintea de a folosi și rute alternative pe DN2B sau/și DN2C.

Totodată, anunțăm că pe strada Bazalt  se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

Pentru a se evita producerea blocajelor în trafic, facem apel la dumneavoastră, în sensul în care să respectați indicațiile agenților de Poliție Locală, care vor fi prezenți pentru a se asigura de minimalizarea impactului pe care îl au aceste lucrări asupra circulației autovehiculelor.

Totodată,  rugăm  riveranii, posesori de autoturisme, să nu parcheze pe carosabil în intervalul orar menționat.

Va multumim pentru intelegere si vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se îndreapta către confortul cetățeanului.

 PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings