78% pentru PUFU!

Cel mai mare scor din tara obtinut de liberalul buzoian.

Vlad Pufu este câștigătorul scrutinului desfășurat duminică, 27 iunie, pentru președinția filialei municipale a PNL Buzău. Conform primelor numărători, Pufu, care a condus organizația și până acum cu titlul de interimar, a obținut 110 voturi în timp ce contracandidatul său, Gabriel Laurențiu Banu, a fost ales doar de 24 de liberali. In sala au fost 140 de liberali cu drept de vot.
Un îndemn la unitate a lansat, duminică, senatorul Vlad Pufu, candidat la șefia filialei municipale a PNL Buzău, înainte de scrutinul propriuzis. Parlamentarul buzoian și-a exprimat dorința ca filiala să rămână unită, indiferent de rezultatul votului, pentru ca în final liberalii să poată face PSD-ului o opoziție serioasă, dar și să propună comunității proiecte care să ducă la îmbunătățirea calității vieții buzoienilor.
Scorul obtinut de Pufu la alegerile interne de partid, 78%, rivalizeaza cu cel obtinut de Toma la alegerile locale, de anul trecut, adica tot 78%. Si asta spune multe…pentru cei care pot percepe un mesaj de viitor!
După scrutinul de la municipiu, urmează alegerile pentru președinția organizației județene a PNL Buzău. Alegerile vor avea loc pe 3 iulie, în cursă înscriindu-se 6 candidați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings