0,99 L-A TRIMIS IN AREST

„Şofer”băut şi fără permis, scos din trafic la timp de poliţişti / Poliţiştii au reţinut un buzoian pe care l-au depistat sofer beatconducând un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare şi fără a poseda permis de conducere / În urma testării alcoolscopice, s-a constatat că „şoferul” avea 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

Luni seara, în jurul orei 20.00, în timp ce acţionau pe DJ 203K, poliţişti din cadrul Postului de poliţie comunal Mărăcineni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au stabilit că buzoianul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Poliţiştii au procedat şi la testarea „şoferului” cu aparatul „Drager” şi, întrucât etilotestul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat, bărbatului în vârstă de 35 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Împotriva lui a fost începută urmărirea penală şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings