Un buzoian in lotul nationalei U-19 pentru turneul de calificare la Euro 2015.

Nationala Romaniei sub 19 ani va participa saptamana viitoare la turneul de calificare pentru participarea la Euro 2015. Antrenorul Doru Isac a ales lotul cu care va ataca acest turneu. Lotul nationalei are in componenta si un mijlocas buzoian. Nu de la Gloria…
Europeanul se va tine in Grecia, in 2015, dar pana atunci selectionata Romaniei va juca la Tblisi (Georgia) trei meciuri extrem de importante, in prima faza a acestor preliminarii.

Romania va juca mai intai pe 8 octombrie cu Cipru, de la ora 13, apoi, peste doua zile, pe 10 octombrie, tricolorii vor da piept cu nationala Muntenegrului. In fine, ultimul meci va fi cel cu nationala gazda, Georgia, de la ora 15.

Antrenorul Doru Isac a convocat 19 jucatori pentru cele 3 confruntari din acest turneu. Printre numele cu greutate din lot se numara George Puscas de la Inter sau Cristi Manea de la Viitorul, junior care a fost si la nationala mare.

Portari: Razvan Negrila (Pandurii), Relu Stoian (Honved Budapesta).

Fundasi: Cristian Manea (FC Viitorul), Ciprian Radulescu (Sporting Pitesti), Radu Crisan (Ariesul Turda), Robert Gherghe (FC Olt Slatina), Marius Halmaghe (Honved Budapesta).

Mijlocasi: Marian Ion (CSM Rm. Valcea), Robert Caruta (Ceahlaul Piatra Neamt), Silviu Balaure (ACS Poli Timisoara), Andy Asandului (Olimpia Satu Mare), Daniel Supuran (FC Zalau), Vlad Olteanu (FC Brasov), Bogdan Danciu (LPS Buzau), George Ionascu (Cremonese).

Atacanti: Andrei Ivan (CSU Craiova), George Puscas (Inter Milano), Sadi Akari (Gloria Bistrita), Alexandru Tudorie (Otelul Galati).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings