UDREA, EROINA DIN RAZBOIUL PDL?

Elena Udrea, aflata in plin avant pentru asezarea in functia de presedinte al PDL, a declarat ca deputatul Cezar Preda nu-si mai are locul in fruntea partidului, din cauza rezultatelor slabe obtinute constant la alegeri.
Udrea a spus ca, daca va castiga sefia partidului, va organiza alegeri in mai multe filiale, inclusiv in Buzau, unde este presedinte Cezar udrea aspirantaPreda.
Udrea l-a criticat pe colegul sau de partid, subliniind ca PDL Buzau are nevoie de o schimbare, iar filiala trebuie intarita.

“Intotdeauna am fost cu Preda in contratimp. Avem atitudini politice diferite. Eu cred ca un om politic trebuie sa aduca voturi, el vede altfel lucrurile. Organizatia PDL Buzau are nevoie de o schimbare, trebuie intarita, la Buzau ar trebui sa castigam Primaria orasului in 2016, presedintia CJ, sa aducem primarii langa noi, sa recastigam voturi, sa insuflam oamenilor increderea ca putem gasi solutii pentru proiectele destinate comunitatilor. Cred ca la Buzau trebuie sa se intample o schimbare la nivelul conducerii care sa creasca sansa de a castiga alegerile la nivel local”, a declarat fostul ministru.
Elena Udrea a mentionat ca “un om politic adevarat trebuie sa aduca voturi”, in timp ce Cezar Preda nu a castigat niciodata alegerile.
“Daca Preda era de partea mea, cu siguranta nu mai era in fruntea organizatiei, pentru ca am fi gandit la fel, ar fi inteles ca daca nu faci performanta e ideal e sa faci un pas in spate”, adaugat Udrea.
Aceasta a mai declarat ca, pe vremea cand era ministru al Turismului, a avut proiecte pentru Buzau insa conducerea organizatiei PDL nu a lasat-o sa le duca la capat pe motiv ca ar fi facut imagine echipei de la conducerea judetului, care provine din USL.
“Va pot prezenta trei pagini de initiative pe care le-am avut si le mai am inca pentru judetul Buzau. De fiecare data, cand am vrut sa fac ceva, conducerea locala a PDL mi-a recomandat sa nu ma implic pentru ca as face imagine PSD-ului care conduce administratia locala, iar de masurile mele ar fi beneficiat oamenii altor partide, adica PSD si PNL. Asta a fost abordarea si nu doar la Buzau”, a completat Udrea.

Se impune o singura intrebare la cele declarate de Udrea: Daca sunt adevarate cele spuse miercuri seara, la Buzau, de ce pana acum nu a organizat o intalnire cu presa sis a spuna ca Preda i-a pus bete-n rotile de la masinaria cu bani ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings