TRASEUL SAPATURILOR…

Frasinet, inca doua luni cu praf

Cu doua saptamani inainte ca ploile de toamna sa-si faca aparitia, pe strada Frasinet au inceput lucrarile de reabilitare a …DSC00197sapaturilor, astfel incat, praful si noroaiele au fost in voia lor. Un lucru bun s-a intamplat totusi pentru ca circulatia de la Mesteacanului si pana la intersectia cu strada Unirii a fost ocolita de evenimente rutiere, soferii ruland la minim pentru ca rotile masinilor dadeau din groapa-n groapa. Si ar mai fi inca un amanunt legat de modul de lucru: sapaturile au inceput apoape concomitant din trei locuri, astfel incat toti locatarii de pe strada Frasinet sa beneficieze de praf si noroi in acelasi timp. Si, ca in mesterul Manole, cand credeai ca lucrarile sunt terminate, iar cilindrul compactor  se plimba anevoie pe patul de balast, a doua zi incepeau iarasi sapaturile.

Locatarii si cei care tranziteaza strada Frasinet mai au inca doua luni de asteptat pana se vor termina lucrarile. Probabil in aceasta saptamana se va porni  statia de asfalt si partea carosabila de pe strada Frasinet ar putea capata ceva asfalt. Numai ca, de la strada Mesteacanului si pana la Kaufland, strada Frasinet va mai capata o banda de circulatie. Partea de infrastructura este aproape de finalizare, insa asfaltarea se va face dupa ce o comisie va evalua lucrarea de pana acum, altfel, constructorul nu-si va primi banii. Apoi, mai trebuie demolata si cladirea din capatul strazii Frasinet intersectia cu Mesteacanului. Este posibil ca Ziua Tineretului, adica 2 mai, an e prinda  tot cu praf si cu noroi daca ploua- mai…

Urmeaza Unirii, Prutului si Transilvaniei

Dupa cum precizeaza viceprimarul Sebastian Radu, lucrarile de reabilitare a canalizarii vor continua. Odata asfaltata strada Frasinet, se vor incepe sapaturile prin mijlocul sensului giratoriu din zona XXL, apoi se vor continua pe strada Unrii, strada Prutului, strada Transilvaniei si se vor opri la  Ursus.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings