Tineri talentați, concert la Centrul Muzeal I.C. Brătianu pe 30 aprilie!

Ei vor susține un concert pop simfonic, în cadrul căruia vor prezenta într-o manieră clasică 12 piese reorchestrate de muzică pop-rock, cu notorietate în rândul tinerilor. Prezentam doar doi dintre protagonisti:

Ovidiu Anton (n. 24 februarie 1983, București) este un compozitor și cântăreț român de muzică rock. El fost ales să reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence”, o compoziție proprie, însă România a fost descalificată cu 18 zile înaintea concursului din cauza datoriilor acumulate de TVR la Uniunea Europeană de Radio și Televiziune.

Solista Ioana IORDĂNESCU, nume de scenă Ayona, și-a început studiile muzicale la Liceul de Muzică „George Enescu”, din București. A studiat vioara (de la 4 la 14 ani) și, complementar, pianul. A fost admisă la liceu, la secția canto clasic, gen pe care a continuat să îl studieze și la Universitatea Națională de Muzică București. În prezent, își completează studiile de masterat la Facultatea de Interpretare Muzicală – Specializarea Canto -Jazz, în cadrul UNMB.

Ayona abordează o multitudine de stiluri și genuri musicale, de la jazz, rock, pop, la folclor și muzică stilizată pe ritmuri moderne de rock, dubstep. În anul 2017, a participat la Selecția Națională Eurovision cu o compoziție proprie. Un an mai târziu a fost semifinalistă la celebra competiție.

Cu ceilalti veti face cunostinta  duminica la concert.

Intrarea este liberă.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings