TE IUBIM, DAR NU VENIM!

Astazi, incepand cu ora 17.00, Elena Udrea se va afla sediul PDL Buzau  pentru a-si prezenta platforma cu care crede ca va castiga elenaudreaalegerile din partid.

Elena Udrea a plecat prin tara cu programul ”Noul PDL-O noua Romanie” si va pleca, cel putin din Buzau, cu programul “Vechiul PDL-Aceeasi Romanie”.

Si asta pentru ca exista un grup mare de pedelisti sustinatori ai Elenei Udrea, pedelisti care astazi nu vor fi la sediul de partid si nici nu vor face parte din delegatia buzoiana care-si va pune amprenta pe alegerile din PDL.

Oamenii care s-au departat de Preda, multi la numar, n-au mai trecut de luni bune pe la sediul partidului, nu-si pot manifesta ostilitatea fata de Blaga, nu pot spune nimic de Preda, nu pot…pentru ca al 13-lea parlamentar al judetului inca mai taie si spanzura.

In atari conditii, Elena Udrea, desi  are, fata de contracandidatii Blaga si Macovei, cei mai multi simpatizanti la Buzau, la Bucuresti va avea parte de cele mai putine voturi. Asta-i viata in vechea si noua Romanie!

Privacy Policy Settings