TARGUL DE TURISM IN FORMAT VIRTUAL

Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, organizatorii Târgului de Turism al României au decis ca cea de a 44-a ediție să aibă loc în perioada 18 – 21 februarie 2021, în format virtual, pe o platformă special creată.

Platforma este dedicată atât agențiilor de turism, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: unităților administrativ-teritoriale, consiliilor județene, primăriior, asociațiilor de turism, oficiilor de turism.

”Participarea Consiliului Județean Buzău la Târgul de turism al României a devenit deja o tradiție. Considerăm că acest târg virtual este un instrument de promovare complex și care are, din punct de vedere al accesibilitătii, adresabilitate extinsă. Prin urmare, Consiliul Județean Buzău va avea stand propriu de prezentare a județului Buzău în cadrul Târgului de Turism al României și anul acesta.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Standurile virtuale sunt integrate în pavilionul virtual/zona expo. Cu un click, vizitatorul se poate plimba virtual prin pavilion și poate vizita standul dorit, având acces facil și rapid din confortul propriei case. Vizitatorul accesează standurile pe baza mai multor criterii de căutare din tematica târgului, selectează și stochează expozanții/atracțiile turistice favorite.

Târgul de Turism al României oferă la această ediție o experiență unică, făcând posibilă interacțiunea prin video call sau chat cu vizitatorii, menținând astfel contactul direct pentru promovarea zonelor turistice din județul Buzău.

”Județul Buzău a fost binecuvântat de natură cu multe obiective turistice care merită să fie promovate și cunoscute de întreaga țară. De asemenea, chiar dacă anul 2020 a fost un an dificil pentru desfășurarea activităților turistice, Consiliul Județean Buzău și Muzeul Județean Buzău au reușit să reabiliteze și să modernizeze două muzee foarte importante pentru promovarea turistică a județului nostru: Casa Vergu Mănăilă (Muzeul de etnografie) și Muzeul Chihlimbarului (Colți). Aceste muzee redeschise și modernizate trebuie să fie cunoscute publicului larg. Un alt eveniment de o importanță deosebită, ce a marcat anul 2020 pentru turismul buzoian, a fost depunerea documentației pentru obținerea acreditării UNESCO pentru Geoparcul Ținutul Buzăului.” a adăugat Petre Emanoil Neagu.

Toate aceste evenimente și noutăți vor fi prezentate în cadrul Târgului de turism, iar platforma virtuală oferă oportunitatea de a interacționa din nou cu vizitatorii, de a prezenta obiectivele turistice din județul Buzău și de a invita oamenii să viziteze locurile de poveste.

Evenimentul poate fi accesat la link-ul https://virtual.targuldeturism.ro/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings