STRADA MARGHILOMAN… TREBUIE OCOLITA

ANUNT PUBLIC

 Stimati cetateni ai Municipiului Buzau,

Primaria Municipiului Buzau va anunta ca in intervalul 25.10.2017 – 03.11.2017, traficul pe strada Alexandru Marghiloman, tronson cuprins intre Pasaj Horticolei si strada Garlasi va fi restrictionat.

Astfel, intentionam sa desfasuram lucrari de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea a doua straturi din mixturi asfaltice. Totodata se vor executa lucrari de ridicare la cota a bordurilor, a caminelor si capacelor de utilitati, precum si a gurilor de scurgere -canalizare.

Pe timpul zilei, atunci cand executam lucrarile premergatoare asfaltarii, se va putea circula cu restrictii de viteza. Deasemenea stationarea in parcarile publice din zona sau pe carosabil, va fi strict interzisa.

Pe timpul noptii vom desfasura lucrarea propriu-zisa de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de strada va fi inchis partial, circulandu-se alternativ pe un singur sens de mers.

Pentru a se evita producerea blocajelor In trafic, facem apel la dumneavoastra sa circulati pe variantele indicate In harta atasata la prezentul comunicat si sa respectati indicatiile agentilor de circulate din cadrul Directiei de Politie Locala.

Va multumim pentru Intelegere si va asiguram pe aceasta cale ca toate eforturile noastre se indreapta catre confortul buzoianului.

Primarul Municipiului Buzau,

Constantin Toma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings