Social democratii buzoieni au obtinut un loc in conducerea TSD

Sambata, 19.10.2013, in cadrul Congresului TSD, deputatul PSD Adrian Mocanu a fost ales vicepresedinte al tineretului social-adrian-mocanudemocrat. Alegerile pentru structurile de conducere ale TSD Romania s-au desfasurat la Brasov. Din echipa de conducere a TSD desemnata in urma scrutinului intern mai fac parte Mihai Sturzu – presedinte, Ioana Pop, – presedinte executiv, Gabriel Petrea — secretar general si Marius Dunca — presedinte al Consiliului National.

La lucrarile Congresului TSD au participat circa 1600 de delegati cu drept de vot. Printre invitati s-au numarat premierul Romaniei si presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, senatorul Ecaterina Andronescu si ministrii Titus Corlatean si Constantin Nita.

Congresul TSD a adoptat, in cadrul lucrarilor de la Brasov, doua rezolutii importante: infiintarea TSD Diaspora si TSD Republica Moldova, precum si sustinerea proiectului legii voluntariatului, prin care tinerii din Romania vor avea garantia gasirii mai usor a unui loc de munca, prin recunoasterea de catre statul roman a perioadelor de voluntariat drept experienta profesionala.

“Doresc sa multumesc tuturor colegilor care si-au aratat increderea in mine la votul de astazi. Sunt recunoscator domnului Constantin Boscodeala, presedintele PSD Buzau, si colegilor mei din TSD Buzau pentru sustinerea acordata.  Pozitia de vicepresedinte TSD este una importanta pentru mine, pentru ca aceasta organizatie este o reala rampa de lansare pentru tineri, o platforma politica din ce in ce mai competitiva si, asa cum s-a demonstrat la alegerile din 2012, o reala forta in competitia electorala”, a declarat parlamentarul buzoian dupa incheierea lucrarilor Congresului.

Noul vicepresedinte al TSD, deputatul Adrian Mocanu, aflat la al doilea mandat parlamentar, are 30 de ani, detine functia politica de vicepresedinte al PSD Buzau si pozitia de presedinte al organizatiei judetene Crucea Rosie Romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings