Sesiune colaborativă pentru cadre didactice

Invitație eveniment

EUROPE DIRECT Buzău – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, organizează vineri 14.10.2022 începând cu orele 10:00 în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Casa Corpui Didactic evenimentul: Sesiune colaborativă pentru cadre didactice.

Evenimentul face parte din Planul de acțiuni 2022, se va desfășura la Casa Corpului Didactic Buzău și are în vedere identificarea de metode de integrare în predare a unor tehnici europene, care permit o abordare trans disciplinară, în vederea sporirii dimensiunii europene a orelor de curs.

Sesiunea va fi organizată în format fizic, grupul țintă fiind cadre didactice din municipiul și județul Buzău, beneficiare de mobilități pe  proiectele Erasmus.

Cu ocazia evenimentului de celebrare a programului Erasmus+, E+uropean Learning vor fi prezentate exemple de bune practici privind diverse tehnici de predare dobândite în cadrul mobilităților Erasmus +.

Prezentările vor fi urmate de o dezbatere a subiectelor prezentate prin încurajarea unui dialog activ cu participanții la eveniment.

Persoane de contact din partea EUROPE DIRECT Buzău sunt: Felicia Vîjdea, și Marius Parfene-Banu, telefon 0238 414719, e-mail europedirectbuzau@cciabuzau.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings