SEPTUAGENARA DISPARUTA FARA URMA

Poliţiştii buzoieni desfăşoară activităţi pentru găsirea unei femei în vârstă de 73 de ani, din comuna Săgeata,disparuta care a plecat din noaptea de 21 spre 22 noiembrie a.c. din imobilul unde locuia.

La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Săgeata au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, CALCAN AURELIA în vârstă de 73 de ani a plecat de la domiciliul unei femei din comuna Săgeata, sat Dâmbroca, la care locuia de mai mult timp, şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au început activităţile ce se impun în astfel de situaţii şi au efectuat activităţi de căutare împreună cu membrii familiei, pe raza localităţilor Dâmbroca, Borduşani şi Săgeata.

Proprietara imobilului în care locuia CALCAN AURELIA a precizat că a văzut-o ultima dată în seara de 21 noiembrie a.c. şi a constatat lipsa acesteia dimineaţă, când a mers în camera în care ea dormea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a femeii, iar  poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii ei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălţime, constituţie normală, păr lung, grizonat, ochi căprui, ten deschis.

Ultima dată când a fost văzută de proprietara imobilului în care locuia, CALCAN AURELIA era îmbrăcată cu un halat de culoare roşie, pe cap avea o basma de culoare neagră şi era încălţată cu papuci din material plastic de culoare roz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings