SENATOARE DE BUZAU, FOSTA DANSATOARE LA BAR, ARE PROBLEME CU JUSTITIA!

Fostul vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, George Daniel Tudor, fost preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a fost reţinut de procurorii DNA, joi, după câteva ore de audieri.

George Daniel Tudor este acuzat că ar fi luat o mită de 300.000 de euro pentru favorizarea băncii Carpatica, după ce a pretins suma de 3 milioane de euro.

Tot joi a fost audiată la DNA şi fosta soţie a lui George Daniel Tudor, senatoarea PNL Doina Tudor, care are calitatea de suspect în dosar. Aceasta ar fi fost intermediara şpăgii. Mita a fost primită în trei tranşe a câte 100.000 de euro, dintre care două tranşe au fost primite prin intermediul soţiei. Senatoarea Doina Tudor este audiata tocmai in perioada in care ar fi putut sa fie numita la conducerea unica a PNL Buzau.  Senatoarea Doina Tudor este al saselea parlamentar buzoian care are probleme cu justitia. Ceilalti sunt: deputatul Gheorghe Coman, deputatul Titi Holban (finul senatoarei Doina Tudor), senatorul Victor Mocanu, ex-deputatul Marian Ghiveciu si ex-deputatul George Scutaru. Si inca un amanunt, senatoarea de Buzau Doina Tudor a fost si dansatoare la Melody Bar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings