SE VREA CAPUL LUI ROMANESCU

 Stefu a fost doar un pretext

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a recidivat sambata, in cazul Stefu, si face rugăminți fierbinți la colegii lui de partid să nu primească pesediști în partidul Brătienilor. Aceasta dupa ce, inca de vineri seara, i se pusese pata pe organizatia de la Buzau.

  Viorel Ștefu, om-cheie în Ministerul de Interne in fostele guvernări PSD și în timpul manifestațiilor din Piața Victoriei după OUG 13,   a fost anuntat vineri dupa amiaza,  ca este  noul secretar general al PNL Buzău. Anuntul a fost facut, in fata presei, de deputatul Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzau.

Dupa cum spuneam, la cateva ore de la instalarea lui Stefu in echipa de elita a liberalilor buzoieni, europarlamentarul Rares Bogdan a explodat, criticand vehement alegerea lui Romanescu. Dar, dupa revenirea vehementa de astazi a lui Rares Bogdan, se poate desprinde cu usurinta concluzia ca, in fapt, Viorel Stefu este numai un pretext, problema de fond fiind Romanescu, presedintele PNL Buzau. Si asta pentru ca, in randul liberalilor buzoieni exista un freamat continuu.  Se pare ca nemultumirile s-ar fi declansat odata cu  nominalizarea persoanelor care sa lupte pentru alegerile locale din aceasta toamna. Astfel, liberalii mai versati din structura buzoiana apreciaza ca, la alegerile din toamna, cu actualii candidati vor obtine pe jumatate din voturile din 2016 si ca nominalizarile ar fi fost facute pe baza unui troc politic. In atari conditii, libaralii buzoieni au initiat mai multe demersuri la nivel central, in acelasi timp pregatind, din umbra, alti candidati care sa lupte si nu doar sa mimeze lupta.

Este posibil ca iesirile furibunde ale lui Rares Bogdan sa duca la mazilirea lui Cristi Romanescu din fruntea PNL Buzau…Ca multi sunt cei care-i vor locul.

 

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings