Se schimba ora!

Asadar, aflati ca, odata cu trecerea la ora oficiala de iarna, modificare ce se produce, in aceasta toamna, in noaptea deora 26 spre 27 octombrie 2013, tot ce aveti de facut, pentru a va asigura ca duminica ajungeti la timp la intalnirile planificate, este sa va potriviti ceasurile in asa fel incat sa tineti cont ca ora 4.00 va deveni ora 3.00.

Si cum in ultima duminica a lunii octombrie se trece oficial la ora de iarna, ora Europei Orientale, ne raliam tentintei si dam uitare, oficial, verii, in asteptarea primelor ninsori. Pana atunci bucuram ca duminica, 27 octombrie 2013, vom avea parte de cea mai lunga zi din acest an!

Si daca va intrebati cand urmeaza sa modificam din nou ceasurile, va spunem ca se va intampla in primavara, respectiv in ultima duminica a lunii martie. Cand se va trece la ora de vara!

Pe langa faptul ca ar fi bine sa nu uite sa-si potriveasca ceasurile, inainte de a porni la drum, cei care inca mai calatoresc cu CFR-ul trebuie sa stie ca parcursul trenurilor nu va fi afectat de schimbarea orei.

Cu precizarea ca trenurile de calatori vor pleca din gari dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 26 spre 27 octombrie, iar dupa momentul in care se produce trecerea la ora Europei Orientale, garniturile care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings