SCHIMBA-TI MODUL DE VIATA !

EUROPE DIRECT BUZĂU – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, a organizat  joi 29.07.2021 începând cu orele 10:00, la evenimentul: “Schimbă-ți modul de viață! Sortează, reciclează, reutilizează, fii responsabil!”. Evenimentul s-a  desfășurat la sala de conferințe a EUROPE DIRECT Buzău.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu PRIMĂRIA BUZĂU, SC RER SUD SA  și  GREEN  GROUP  și face parte din Planul de acțiuni al Europe Direct Buzău pentru anul 2021-2022, prioritatea nr. 1  a Comisiei Europene – Pactul Verde European.

Au fost abordate următoarele probleme:

  • Buzău – oraș circular- doamna Oana Matache – Viceprimar Primăria Buzău;
  • Colectarea Selectivă a Deșeurilor în municipiul și județul Buzău – doamna Denisa Hîncu- Specialist Relații Publice SC RER SUD SA Buzău;
  • Reciclarea corectă a deșeurilor – beneficiile asupra mediului – domnul Dan Filimon – director operațiuni GREEN GROUP;

Au participat voluntari, elevi și cadre didactice de la Colegiul M.  Eminescu, Liceul Tehnologic Grigore Moisil și Colegiul Tehnic.

 

Prezentările au fost urmate de o dezbatere amplă a subiectelor prezentate iar ideile desprinse au fost că fiecare cetățean trebuie să  se implice atât în  problemele comunității locale cât și în cele privind viitorul Uniunii Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings