SARBATORESTE CU GALLERIA MALL

Programul evenimentelor care vor avea loc in incinta Galleria Mall Buzău in aceasta saptamana.Sarbatoarea pastelui_A3

Sarbatoreste 1 Mai la Malul Marii

Luna aprilie se anunta a fi una MINUNATA!
Dragii nostri, v-am pregatit o mare surpriza!
Pentru ca stim ca ati dus dorul marii, Galleria Buzau va da sansa sa castigati una din cele 30 de EXCURSII la malul marii, in perioada 1-3 Mai 2013!
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cumparati din incinta mall-ului de minim 70 de lei, intre 1 si 28 aprilie, si sa introduceti cuponul de participare completat in urna special amplasata!

 Sarbatoarea Pastelui prin ochi de copil

Miercuri, 24 aprilie 2013, incepand cu ora 11:00, va invitam la etajul Galleria Buzau la un eveniment dedicate Sarbatorilor Pascale. Intrarea libera!

 Cicul Gartner in parcarea Galleria Buzau

Copiii, mamici, tatici si bunici, va invitam la circ! De pe 24 aprilie si pana pe 28 aprilie, Circul Gartner poposeste in parcarea Galleria Buzau!

Sarbatoarea Pastelui la Galleria

Vineri, 26 aprilie, incepand cu ora 12:00, la etajul Galleria, va invitam la un spectacol artistic organizat de Galleria Buzau, Crucea Rosie si Fundatia Sf. Sava.

Teatru de papusi

Sambata, 27 aprilie, de la ora 13:00, in zona scenei, va asteptam cu cei mici la piesa de teatru de papusi: “Prostia omeneasca”, dramatizare dupa Ion Creanga, cu Adrian Constantin si Radu Danil. Intrarea libera!

Demonstratie de dans sportiv sustinuta de “Alegretto”

Sambata, 27 aprilie, de la ora 19:00, la etajul Galleria Buzau, talentatii copii de la Clubul de dans “Alegretto” ne vor incanta privirile cu demonstratii de dans sportiv. Accesul gratuit!

Privacy Policy Settings