#REZISTATI, #REZISTAM…cu perechea de primari

Intrebata daca, dupa ce a aflat ca deja exista o piata numita dupa regele Mihai, inca ia in calcul redenumirea Pietei Victoriei, primarul general a sustinut ca “ce exista acum nu este suficient”.

“Eu am spus faptul ca in acest moment trebuie sa ne gandim sa avem un gest mult mai important, mult mai amplu, atat la Primaria Capitalei, cat si la Consiliul General. Cu siguranta, vom discuta in cadrul Consiliului General care este cea mai buna decizie. Eu am propus acest lucru pentru faptul ca ceea ce exista acum nu este suficient si cred ca trebuie sa dam o importanta mai mare regelui Mihai”, a raspuns Firea.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, primarul Capitalei, a declarat că va merge să protesteze în Piața Victoriei, dacă parlamentarii vor vota proiectul de buget pentru anul 2018. A ținut, însă, să precizeze că se delimitează de protestatarii #rezist. „Apelul meu a fost către primarii care pot să-și exprime punctul de vedere față de banii pe care îi pierdem. Când am zis că voi merge în piața „protestelor”, pentru că așa a numit-o premierul Mihai Tudose, eu am spus că voi merge să protestez nu alături de #rezist, ci în numele cetățenilor orașului Voluntari. Am și menționat în apelul meu că am depus jurământ pentru România, să apăr România. Telecomanda mea nu e nici în interior, nici în afara României, nu sunt ghidat de cineva anume.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings