RESUSCITEAZA-TI AFACEREA!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau in parteneriat cu Play Business va face o invitatie de zile cciamari: workshop-ul “Cum sa iti cresti cifra de afaceri cu cel putin 30% in urmatoarele 6-12 luni”. Evenimentul se va derula in colaborare cu Ciprian Cozma, business coach.

Workshop-ul va avea loc joi, 20 februarie 2014, începând cu ora 10:00 în Sala de Conferinţe a Camerei de Comerţ, industrie şi Agricultură Buzău, din Str. Unirii, Bl. 2B, Parter.

Când alegem să încercăm şi altceva, să pornim pe un nou drum, este bine să avem obiective precise, să ne cunoaştem toate opţiunile şi resursele pe care le avem la dispoziţie, pentru a lua cele mai bune şi înţelepte decizii. Planificarea este esenţială pentru succesul afacerii dumneavoastră. în cadrul acestui workshop vă vom oferi noi direcţii şi vă vom sprijini în această etapă de planificare oferindu-vă răspunsuri la întrebări cheie pentru afacerea dumneavoastră, răspunsuri care vă vor ajuta să creşteţi perfomanţele şi rezultatele actuale, cu minim de efort, timp şi resurse investite.

Cinci motive pentru pare ar trebui să participaţi!

  • Veţi dobândi mai multă claritate în afacerea dvs. – veţi afla de ce nu merg lucrurile aşa cum vreţi dvs.;
  • Veţi descoperi un sistem eficient pentru afacerea dvs., care să lucreze pentru dvs. şi nu invers;
  • Veţi înţelege cum să lucraţi LA afacerea şi nu ÎN afacerea dvs. – multiplicarea afacerii;
  • Veţi afla cum puteţi să vă creşteţi afacerea în doar 3 paşi simpli – singurele 3 metode de a creşte o afacere;
  • O nouă perspectivă şi un nou mod de abordare a felului în care vedeţi şi înţelegeţi “lucrurile”.

Bonus:

  • – Invitaţie Play Business Club
  • – Tombola participanţi: 3 programe Power Day Coaching, Gratuite (în valoare de 3.000 euro)
  • – Vouchere Discount participanţi, în valoare de 500 Euro fiecare, aplicabil la programele de coaching de minim 3 luni!

Confirmaţi participarea până la data de 19 februarie 2014 la adresele de e-mail: relatii@buzau.ro ,interne@buzau.ro , cci@buzau.ro sau telefonic la: 0238 710229,0238 434408 – Felicia Vîjdea, Anca Damian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings