RECORD SINISTRU: PATRU ACCIDENTE IN PATRU MINUTE

Miercuri seara, in judet s-a inregistrat un record absolut:  in patru minute, Biroul de Presa al IPJ Buzau, a anuntat nu mai de  patru accidente: la ora 21.00-Tisau, 21.01-Gavanesti, 21.02-Grebanu, 21.03-Ramnicelu.

Dintre toate, cel mai grav a fost înregistrat la Tisău, unde mașina condusă de un localnic de 32 de ani a lovit o bătrână de 85 de ani, care se deplasa pe jos, pe carosabil. Impactul a fost atât de puternic încât femeia, consăteană cu șoferul, nu a mai putut fi salvată, ea fiind declarată decedată de echipele de salvare.

Un accident tras la indigo a fost și la Râmnicelu, unde un pieton ce mergea pe carosabil, de 41 de ani, a fost lovit de o mașină ce se deplasa în aceeași direcție. În acest caz, din fericire, pietonul a scăpat cu viață, dar a fost rănit și transportat la spital.

Într-un alt accident, produs la Găvănești, rănită a fost o fată de 11 ani. Potrivit polițiștilor, ea mergea cu bicicleta pe drumul județean când a fost lovită de o mașină, la volanul căreia se afla un bărbat de 72 de ani.  Copila a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

În fine, la Grebănu, o mașină condusă de un șofer de 31 de ani a lovit un alt autoturism, care, după cum au stabilit polițiștii, era staționat în afara carosabilului. În urma accidentului, o femeie care se afla în mașina staționată, în vârstă de 67 de ani, a fost rănită.

În cazul tuturor celor patru accidente, polițiștii buzoieni au deschis dosare penale și continuă cercetările.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings