Război deschis în PSD Buzau

Conducerea centrala a PSD se reuneste, miercuri, dupa vizita lui Victor Ponta in Statele Unite, unul dintre subiectele de pe ordinea de zi fiind numirea unui lider interimar la organizatia judetena Buzau si Ialomita, asta dupa ce Constantin Boscodeala se va autosuspenda din partid. Printre numele vehiculate la Buzau se numara cel al deputatului Marcel Ciolacu, dar si al deputatului Marian Ghiveciu, ultimul fiind trimis in judecata intr-un dosar de coruptie in care va avea in curand termen la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In culise mai sunt vehiculate si alte nume de pesedisti locali din esalonul doi.

Miercuri, dupa decizia din PSD, un mare scandal sta sa explodeze in PSD. Aproape toti parlamentarii din judetul Buzau sunt cu demisiile pe masa, au declarat surse din partid.

Senatorul PSD Victor Mocanu, fost presedinte de CJ, fiul sau deputatul Adrian Mocanu si deputatul Marian Ghiveciu vor DEMISIONA din partid daca la sefia organizatiei va fi pus ‘omul lui Liviu Dragnea’, deputatul Marcel Ciolacu, au declarat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

“Demisia pe loc!”, au asigurat cei trei in partid, mai spus sursele citate.

Cei trei parlamentari sunt foc și pară pe conducerea centrala a PSD. Ei sustin ca Marcel Ciolacu l-ar denigra pe Marian Ghiveciu in baza dosarului pe care cel din urma il are la ICCJ si ca Ciolacu este ‘omul lui Liviu Dragnea’.

Conducerea centrala a PSD trebuie sa numeasca, miercuri, un presedinte interimar la organizatia judeteana PSD, dupa demisia lui Constantin Boscodeala, condamnat la inchisoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings