PUMN IN FIGURA PRESEI

Un document care se constituie un fals grosolan este luat in seama de celebrii juristi ai CJ in defavoarea unor documente legaleTransport-de-mizerie

falsul este folosit in avantajul omului de casa al unui deputat buzoian
presa care a prezentat numeroase probe, luata de fraiera
31. Retragerea licenţei de traseu pentru cursă regulată specială pe traseul Buzău – Movila Banului, operatorului de transport S.C. DOBRE TRANS 2005 S.R.L..
32. Retragerea licenţei de traseu pentru cursă regulată specială pe traseul Movila Banului – Buzău, operatorului de transport S.C. DOBRE TRANS 2005 S.R.L.., acestea sunt doua puncte trecute pe ordinea de zi a sedintei de consiliu judetean de joi. Punctele au fost incluse la sugestia Serviciului public judeţean de transport persoane prin curse regulate din cadrul Consiliului Judetean Buzau.
La prima vedere, pentru necunoscatori, totul pare a fi in regula. La mijloc sunt cu totul alte interese si nu, in cele din urma, interventia politicului in reglarea conturilor dintre transportatori.
In fapt, S.C. DOBRE TRANS 2005 S.R.L. se doreste sa fie scoasa din traseu de catre o firma concurenta cu mare priza la politicieni. Si de unde credeti ca vrea sa o scoata pe S.C. DOBRE TRANS 2005 S.R.L.? Chiar de pe traseul pe care-l deserveste de peste 30 de ani!
Despre implicatiile transportatorului cu priza la politicieni presa a scris cu varf si indesat, a prezentat probe, a prezentat fotografii cu flagrant, dar degeaba. Un timp a fost liniste si se credea ca i-a trecut ambatul transportatorului cu pricina, insa se pare ca a stat doar in asteptare. A asteptat sa vada cum se invart treburile in noul consiliu judetean si apoi a lovit cu strasnicie. Deh, schimbarea sefilor, bucuria baietilor destepti! Si fiindca a venit vorba de baietii destepti din transporturile de persoane din judet, n-am inteles cum in cazul de fata s-a putut lua in consideratie o adresa falsa, iar doua valabile au fost date la o parte. Domn’ Romeo stie…
(dezvaluirile abia incep)
Titi Petre

 

Privacy Policy Settings