PSD BUZAU A DAT STARTUL CAMPANIEI PARLAMENTARE

Alegerile parlamentare intră în linie dreaptă începând de astăzi, când se dă startul oficial al campaniei electorale, care se va încheia sâmbătă, 5 decembrie ora 7:00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secţiilor de votare. Cel putin asa este in grafic, insa traim in Romania, tara suprasaturata de ipocrizie, tara in care orice este posibil.

Profitand de faptul ca inca soarele mai straluceste, vineri, PSD Buzau si-a lansat candidatii pentru alegerile parlamentare. Evenimentul a avut o organizare de criza in sensul ca pe scena de la Sala Mare a Consiliului Judetean s-au aflat presedintele PSD Marcel Ciolacu, senatorul Lucian Romascanu, Constantin Toma – primarul Buzaului, Petre Emanoil Neagu-presedintele CJ si Sorin Carjan-primarul Ramniculu, iar in sala au avut acces primii 12 ziaristi invitati la eveniment si un numar limitat de cameramaniRestul candidaților si ziaristii de la 13 incolo s-au aflat într-o sală alăturată și au urmărit desfășurarea pe un monitor.

Ciolacu „Cel mai incompetent și prost guvern postdecembrist”

În discursul său, președintele PSD și al Camerei Deputaților a vorbit despre calitatea echipei de candidați propuși de PSD, însă nu a ratat ocazia de a critica dur guvernul Orban. De asemenea, liderul social-democraţilor l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că insistă ca alegerile parlamentare să fie organizate pe 6 decembrie, în condiţiile în care în România au fost raportate joi aproape 10.000 de cazuri de COVID-19.

”În afară de această criză sanitară mondială, cu accente din ce în ce mai drastice și mai dezastruoase în privința României, și parcă nu era de ajuns acest ghinion, avem și cel mai incompetent și corupt Guvern post-decembrist. Va fi o perioadă complicată. Astăzi e prima zi de campanie. Din câte am înțeles și eu de la președintele României care nu are altă obsesie decât de a organiza alegeri pe 6 decembrie, e posibil ca, de luni, să se încheie această campanie electorală .

Romașcanu: “Ne vom adapta…

”Din păcate vom avea parte de o campanie atipică, dacă se vor atinge acele cifre pomenite aseară, nu înțelegem cum se va putea face campanie în localități sau zone aflate sub carantină totală. Ne vom adapta, vom fi alături de cetățeni prin mesaje atât în online, cât și în media. Vom încerca să trecem peste impedimentele evidente, sunt grupuri de oameni care nu au acces la online, va fi foarte greu pentru toată lumea, dar suntem pregătiți să facem față.”

Constantin Toma:”Am dovedit ca se poate”

”M-am bucurat că au fost preluate în platforma guvernare a PSD pentru dezvoltare locală și regională și patru dintre proiectele mele: creșterea autonomiei locale, dezvoltarea locală și regională prin tranziția de la economia liniară la economia circulară, stimularea locală a înființării de companii care să producă bunuri de consum internațional, mondial și construirea unei identități naționale prin punerea în valoare a trecutului și tradițiilor noastre.”

Petre Emanoil Neagu :”Ora exacta se va da de la Buzau”

”Trăim vremuri pe care nu le-am trăit niciodată. Astăzi începe campania electorală în condiții pe care nu cred că le ”visa” nimeni acum un an sau chiar acum câteva luni. Asta este partea mai puțin bună. Partea bună, trăim astăzi o premieră. Nu cred că s-a mai întâmplat vreodată în istoria alegerilor, fie în perioada interbelică sau în perioadă de după 1990. Astăzi, noi, cei din Partidul Social Democrat, și nu doar noi, toți buzoienii avem șansa și onoarea ca, în premieră, un președinte al unui partid, cel mai mare partid din România, domnul Marcel Ciolacu își lansează candidatura de la Buzău. Asta ce înseamnă? Înseamnă că pe noi, membri PSD, pe noi aleșii locali ne responsabilizează. De data asta ”ora exactă”, în politica românească se va da de la Buzău. Cu echipa de parlamentari, cu ”Tomiță”, cu domnul primar de la Râmnicu Sărat, cu toți aleșii locali în urmă cu patru ani am început să dezvoltăm Buzău , să-l ducem acolo unde trebuie. Împreună cu noua echipă de parlamentari, cu noii aleși locali, cu toți buzoienii vom continua să dezvoltăm Buzăul!”

Iata lista completa a candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare din 06 decembrie 2020

SENAT

 1. ROMAȘCANU LUCIAN
 2. SBÎRNEA LILIANA
 3. PALCĂU DANIELA
 4. BUȘCU ALEXANDRU
 5. GHEORGHIU OANA RAMONA CĂTĂLINA

 

CAMERA DEPUTAȚILOR

 1. CIOLACU ION MARCEL
 2. CRISTEA ANDI LUCIAN
 3. LUNGU ROMEO DANIEL
 4. ȚEPELUȘ LAURENȚIU CRISTINEL
 5. DAMIAN CLAUDIU CONSTANTIN
 6. MATACHE OANA
 7. CEPARU FLORIN
 8. BOGDAN ION
 9. STANCIU COSTIN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings