PROCURORUL POKERIST, TRIMIS IN JUDECATA

Procurorul George Margarit, acuzat ca a pierdut la poker banii pentru flagrant, a fost trimis in judecata de margaritprocurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.


DNA arata intr-un comunicat de presa ca George Margarit este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, in forma calificata si delapidare.

George Margarit, care a activat in cadrul DIICOT Buzau, este cercetat de colegii sai de la Parchetul General, dupa ce nu a putut sa justifice lipsa unei sume din fondurile de la institutia unde lucra. Acesta a jucat banii de flagrant la poker.

Procurorul pokerist acuzat ca fura banii din flagrant, cercetat in stare de libertate

“In cursul lunii octombrie 2013, inculpatul si-a insusit suma de 13.500 euro, din totalul sumei de 40.000 euro (fond de flagrant) pe care inculpatul a solicitat-o si a primit-o de la conducerea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, in vederea realizarii unei actiuni de prindere in flagrant delict a unor persoane suspectate ca ar comite infractiuni de trafic de droguri de risc. Aceasta suma a fost recuperata ulterior”, se arata in documentul DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings