PRIMUL CANDIDAT CARE JURAT PE BIBLIE INAINTE DE A FI ALES

Lansare interesanta a candidatului PMP la fotoliul de primar al Buzăului. Constantin Florescu, fost judecător, fost consilier municipal si fost prieten al actualului primar Constantin Toma, plecat cu scandal de la PSD,  a fost prezentat, joi, drept candidat la funcția de edil șef al municipiului din partea PMP.

În cadrul conferinței de presă susțină în parcul Marghiloman, în fața colegilor de partid și a șefului PMP, Eugen Tomac, Florescu a fost mai emotionat decat la prima pledoarie si este increzator in sprijinul partidului:

„Am analizat scena politică, am citit programele și am constatat că o diferență ideologică există între partidele de stânga și de dreapta, dar în practică, oamenii care conduc aceste partide la nivelul Buzăului  sunt prieteni. Nu există un interes al PNL și al unui alt partid de dreapta să facă o opoziție efectivă și să dorească să facă înlocuirea actualei administrații. Am constatat că Mișcarea Populară are intenția reală să producă o schimbare în administrația buzoiană.(..) Am convingerea că acest partid mă va sprijini până la capăt și nu va face înțelegeri ascunse cu celelalte partide”, a spus candidatul Constantin Florescu.

Fostul judecător a adăugat că proiectul cu care va încerca să-i convingă pe buzoieni să-i dea votul nu se va baza pe o atitudine anti-Toma, ”o atitudine constantă care să scoată la iveală greșelile și abuzurile făcute de această administrație”, însă chiar și așa, va trebui, la un moment dat, să aducă la cunoștința cetățenilor orașului ”greșelile și vulnerabilitățile Primăriei”. In pledoaria sa, Constantin Florescu a jurat cu mana pe Biblie ca va fi alaturi de buzoieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings