PRIMA PARTICIPARE, PRIMA MEDALIE DE AUR

Locul 1 la competiţia din Italia

Prima participare la o competiţie internaţională de această dată, a copiilor de la Clubul Sportiv Vibe Dance Studio a avut loc în weekendul 26 -27 iunie 2021 la Roma Open Festival, Italia şi a reprezentat un real succes şi o reprezentare de top pentru comunitatea buzoiană în acest sport.
Pentru perechea Tudor Oprea şi Daria Clopoţel a fost atât prima participare în cadrul unei competiţii internaţionale cât şi prima participare la o categorie mai mare, cea de 12 – 13 ani.
Rezultatele sunt remarcabile la toate cele patru competiţii la care au concurat:
Open Latino 6-11 ani – locul 1
Open Standard 6-11 ani – locul 5
Open Latino 12 -13 ani – locul 8
Open Standard 12 -13 ani – locul 9

Felicitări sportivilor pentru constanţa în pregătire şi rezultatele obţinute, felicitări antrenorilor Alexandra Darie şi Alin Ion pentru profesionalism, dedicare şi perseverenţa cu care îndrumă paşii copiilor pentru o evoluție ascendentă continuă și constantă, dovadă rezultatele sportivilor atât la nivel național, cât și internațional. Felicitări părinților pentru susținere și implicarea copiilor în această activitate care îmbină perfect sportul cu arta!
Ca în orice sport practicat la nivel de performanță, un sportiv de top și echipa din care face parte țin cont de factorii care influențează activitatea practicată:
1. Mentalitatea potrivită;
2. Antrenorii cu experienţă;
3. Focusul şi dedicarea;
4. Planul de antrenament;
5. Deschiderea spre a citi şi a acumula cunoştinţe;
6. Monitorizarea rezultatelor şi a performanţelor;
7. Planul de nutriţie personalizat.

Următoarea participare din programul competițional stabilit de cei doi antrenori ai clubului sportiv va fi în luna august în Ungaria, apoi în luna septembrie la București unde vom avea din nou, cu pauza de un an dată de pandemie, Dance Masters Internațional Open.
Drept urmare vacanța de vară este un prilej foarte bun pentru pregătirea participării la competițiile anunțate deja și nu numai.
Clubul sportiv menține programul activ pe tot parcursul perioadei de vară la toate grupele şi face înscrieri la grupele de începători.

Președinte Asociaţia Club Sportiv Vibe Dance Studio
Profesor Mihaela Ion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings