Preda spune tot!?!

Conferinta de extrema urgenta convocata de deputatul  PD L Cezar Florin Preda, seful liberalilor din Regiunea de Sud-Est. Ordinea de zi era clara, inca de la convocarea presei: candidaturile anuntate joi pentru accederea in prim-fotoliul de la Palatul Comunal. Asa cum era de asteptat, Preda a sagetat candidatura inginerului Constantin Toma, a suprapreciat candidatura fostului si actualului coleg de partid, Constantin Ionescu. Daca ceea ce am spus pana acum era previzibil, nu ma asteptam ca deputatul Preda sa fie avocat voalat pentru doctor si senatorul Mocanu. Citind printre randuri, deputatul parca a vrut sa ne pregateasca de mutarile care urmeaza sa fie facute la nivelul organizatiei liberale de Buzau. In fond, cine sunt cei mai tari adversari ai pesedistilor in afara de pesedistii fara portofolii? Declaratiile de mai jos…spun totul. Urmeaza doar confirmarea.

 

Batranii Mocanu si Vasile

„Am văzut că s-a lansat în luptă, colegul şi prietenul meu care vrea să candideze pentru postul de primar din partea PSD. Vreau să vă spun că nu contează cine va fi candidatul PSD. Nu contează! În momentul în care buzoienii vor schimbarea, nu contează pe cine pun candidat. Îmi pare rău că dl. Toma a ales această formaţiune politică, l-am considerat un om de dreapta, sîntem cunoştinţe vechi, i-am propus să vină să candideze, şi alături de forţele care vor să schimbe PSD. M-a refuzat, mi-a spus că acolo e trecutul, prezentul şi viitorul domniei sale. Îi respect opţiunea, mi-aş fi dorit să vină alături de dreapta şi să participe pînă la urmă la o relansare economică, aşa cum spune domnia sa că doreşte. Eu nu cred că domnia sa va reuşi ceva pentru că va fi prizonierul mafiei pesediste. Nu are cum. Nu ai cum să vii din partea PSD, să spui că schimbi PSD. E o poveste asta. Iar marota asta, că singurii oamenii care trebuie schimbaţi cei bătrîni, am văzut-o lansată de preşedintele organizaţiei PSD, dl. Ciolacu, care spune că vezi Doamne, schimbarea la faţă a PSD înseamnă numai să scape de oamenii bătrîni: Mocanu, Ion Vasile. Asta-i o marotă şi o minciună. PSD şi-a schimbat garnitura cu alţii mai răi. Nu cred că Mocanu şi Ion Vasile fac afaceri cu Compania de Apă. Nu cred! În schimb această companie care are cea mai scumpă apă din ţară încearcă să-şi pună candidaţi în toate partidele. Să sperăm că buzoienii îşi vor da seama în ce pericol sînt”. DSCI0033

Bebe luptatorul

„În ceea ce priveşte nominalizările făcute de PNL, ieri am aflat, aseară, ca şi dumneavoastră. E bine că PNL a strîns rîndurile, că încearcă să-şi găsească cei mai buni candidaţi, este o nominalizare făcută de CJEx, ea trebuire validată în Birourile Permanente Reunite, vor fi peste o săptămînă, sau cînd vor decide dînşii. Sînt ferm convins că cei care vor să ducă lupta asta chiar vor să se bată cu PSD şi dacă au nevoie vreodată de ajutorul meu, de expertiza mea, cu mare plăcere. Dar am încredere că toţi colegii mei şi-au asumat responsabilitatea. Dl. Ionescu a fost pedist, pedelist, apoi a plecat la PNL. Eu îl cunosc foarte bine, domnia sa a mai candidat. Problema se pune cu aceste lupte cu PSD. PNL nu poate să cîştige această bătălie dacă buzoienii nu văd în candidatul care se opune PSD pe cel care le arată toate greşelile, toate relele. Acum nu ştiu dacă domnia sa a aşteptat şi şi-a propus ca începînd de ieri să înceapă să lupte. N-am vorbit cu domnia-sa. Sînt însă probleme, mai sînt în CLM consilieri de-ai noştri care încă votează cu PSD. Am înţeles aseară că se vor lua măsuri. Că nu se poate la infinit. Trebuie să se elimine percepţiile că ar mai fi USL, c-ar mai fi cu PSD blat. PNL Buzău ştie că Bucureştiul nu va accepta niciodată candidaţi care să facă blat cu PSD şi nu va fi nici unul. Am înţeles că aseară s-a discutat ca cei care vor fi propuşi trebuie să arate că pînă la validare începe bătălia. S-ar putea să nu fie validaţi dacă nu duc bătălia”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings