Politia e pe faza ? UN BODYGUARD, PERICOL PUBLIC!

Vineri, 03 octombrie 2014, ora 13.15, poarta de intrare la Colegiul Eminescu, zona de acces spre Carrefourul din Piata Centrala.

In perimetrul prezentat, un autoturism urma sa stationeze doua minute. In liniste, fara spectacol, fara spectatori. N-a fost posibil pentru ca, de nicaieri, a aparut un individ imbracat intr-o tinuta de paza, individ care s-a adresat extrem de politicos soferului de auto ( sa- spunem domnul „D”): „Ba boule, nu parca acolo!” „Nene, nu stau decat maximum doua minute!” ”Ba cioara, zboara de acolo! N-auzi ba tigan nenorocit!”

Omului nostru nu-i venea sa creada ca cele auzite sunt reale. In cele din urma, calm, i-a spus sa inceteze. Bodyguard, din ce in ce mai rau. Dorind sa aplaneze orice conflict, domnul”D”, consilier local si pacifist prin vocatie, se infiinteaza la seful de market si-i povesteste despre conflictul avut cu agentul de paza. Cei doi incerca sa discute cu imbracatul in uniforma. Discutia s-a axat pe o singura directie. Agentul de paza:”N-ai ce sa-mi faci ba, nu sunt angajatul tau!” Apoi a inceput sa-si bage …in toata suflarea.

In cele din urma, domnul „D” a plecat sa-si vada de treburi, pe cand seful de market a ramas sa pazeasca agentul de paza pentru a aplana un alt conflict cu pietoni nevinovati.

Interesant de stiut ce a mancat paznicul nostru de a fost asa de tare deranjat la mansarda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings