PESTE 100 DE CAZURI REZOLVATE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI WWW.ALATURIDETINE.RO

Peste 100 de oameni au primit ajutor din partea PSD Buzău, a parlamentarilor, aleșilor locali social democrați și voluntarilor prin intermediul platformei www.alaturidetine.ro. Printre cele mai frecvente probleme rezolvate de social democrații buzoieni au fost cele referitoare la aprovizionarea cu alimente și medicamente, consultanță juridică dar și cea financiară.

Au fost însă și situații deosebite, în care aleșii PSD în colaborare cu voluntarii au trebuit să se mobilizeze pentru a rezolva cazuri mai complicate. Este vorba, de exemplu, despre o familie care a avut nevoie de sprijin pentru construcția unei case. O situație cu adevărat inedită, înscrisă pe www.alaturidetine.ro, a fost cea a unui fiu îngrijorat de starea de sănătate a tatălui său. Cei doi nu-și mai vorbeau de cinci ani, însă în fața amenințării acestei boli, fiul și-a dorit să afle dacă tatăl său este bine. Voluntarii social democrați au preluat de urgență cazul, au aflat despre starea de sănătate a tatălui, dar și-au dorit să facă ceva mai mult, așa că au contribuit inclusiv la împăcarea celor doi.

În ciuda situației impuse de noul coronavirus, cauzele au beneficiat de o mobilizare exemplară, atât din partea parlamentarilor, aleșilor locali, cât și a voluntarilor. Platforma va rămâne activă și perioada următoare, astfel încât toți cei care au de suferit de pe urma Pandemiei de CoVid-19 să aibă un sprijin real.

Site-ul, gândit pentru a crea un liant de comunicare între oamenii aflați în izolare și reprezentanții lor de la nivel local și național, facilitează rezolvarea de probleme diverse, cum ar fi aprovizionarea cu  medicamente, alimente, asistență medicală, sau consultanță financiară și juridică.

Organizația Județeană PSD Buzău

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings