PAUZA S-A TERMINAT !

Pana acum, orice intalnire a CEx PSD incepea si se finaliza cu declaratii care mai decare mai cu mot, cu aluzii ori din cele cu batut saua …sa nu priceapa nimeni. Marti, parca a fost altfel. Doar Eugen cel sur avea mancarime…uitand ca daca nu era Ciolacu sa-l sustina nu mai ajungea senator…

La prima ora a zilei de miercuri,  la iesirea din sala, cexistii pesedisti pareau altfel, jucau cu totii in zona de mijloc, fara atacuri, fara lovituri de gratie. Pareau niste politicieni cat de cat civilizati, unii cu capul plecat, dar cu fruntea sus. Motivul ?

Dupa ore intregi de discutii, in noaptea de marti spre miercuri, Viorica Dancila s-a lasat convinsa in sedinta CEx sa plece din fruntea PSD, iar intreaga conducere a fost dizolvata, dupa o demisie a majoritatii membrilor Biroului Permanent.

Presedinte interimar al PSD devine Marcel Ciolacu, iar secretar general – Paul Stanescu.

Din noua conducere interimara mai fac parte liderii celor cinci filiale care au castigat alegerile prezidentiale in judetele lor.

Sedinta a inceput la 18:30 si a durat pana la miezul noptii, iar la final Marcel Ciolacu a sustinut ca a fost o premiera in CEx, pentru ca toti liderii au putut vorbi liber, in plus “nu a picat niciun cap”, pentru ca fostul presedinte este acum sef “la doamne”, adica Viorica Dancila a devenit presedinte la organizatia de femei, unde a inlocuit-o pe Rovana Plumb.

Menirea noii conduceri este sa organizeze congresul ordinar al partidului, care va avea cel mai probabil loc in februarie.

PSD-istii ar trebui sa stie ca Marcel Ciolacu o sa-i inhame la caruta partidului, iar cine bate pasul pe loc, trage „hais ori cea”…va  intra in clasa pregatitoare a politrucilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings