Palatul Comunal poate deveni Muzeul Comunal…

Au trecut 11 luni de la schimbarea garniturii desemnata prin vot sa creeze o alta fata municipiului Buzau.  Sperantele si promisiunile au fost mari! Una am sperat, alta s-a intamplat. Regretabil este faptul ca lucrurile bune ne ocolesc, de parca municipiul ar avea parte numai de blesteme. Mai mult, pe zi ce trece, in Primaria Buzau situatia devine tot mai complicata: procesele se inmultesc, iar in curand vor ajunge la 1000 pe cap de jurist; mare parte a personalului a plecat care incotro; organigrama cea noua este pe cale sa fie desfintata; proiectele mult visate raman doar ganduri pe timp de noapte….si enumerarile ar putea continua pina la sfarsitul paginii. Nimic nu anunta, la inceputul de mandat, ca Toma si echipa se vor impotmoli, pana la gat, in conditiile in care PSD detine majoritate in CLM. Despre posibilii vinovati care au impus luarea unor decizii controversate, urmeaza sa ne pronuntam in curand

Problema este ca situatia complicata din Palatul Comunal se acutizeaza pe zi ce trece, primarul se baga tot cu capul inainte, opozitia ii rade in nas, consilierii municipali au jurat ceva si fac altceva, iar versurile „Pleac-ai noştri, vin ai noştri, noi rămânem tot ca proştii” par sa spuna un adevar.

Situatia fara precedent din Palatul Comunal ii incanta tare mult pe unii care spera ca peste trei ani sa puna mana pe cheia cu care sa descuie usa spre ceasul din Palat. Parca vad cu ce s-ar putea lauda in campania din 2020… E treaba lor ce vor face atunci si cum vor ataca problema municipalitatii. Treaba noastra e sa aflam cine si ce interes are sa complice situatia pentru ca in Buzau sa nu se intample nimic, sa nu se faca nimic, totul sa ramana sub semnul incertitudinii. Cine are interes sa sacrifice orasul punand in fata legalitatea ilegalitatilor ?  Buzoienii vor sa afle care este rolul parlamentarilor buzoieni legat de blocarea totala a municipiului Buzau ?

Intrebari sunt extrem de multe! Nu ne incalzeste cu nimic formularea lor perpetua! Dorim doar ca in Buzau sa se intample si ceva bun.Si asta cat mai repede pentru ca altfel Palatul Comunal poate deveni Muzeul Comunal…

 

P.S. Prefectul judetului a facut un prim pas pentru detensionarea situatiei. Numai ca intalnirea de joi trebuia sa aiba loc dupa ce-i tavalea putin pe cei zece parlamentari de Buzau si nu inchidea intalnirea pana cand nu-si luau angajamente ferme, cum ar fi „ori la bal ori la spital”…(traduceti cum credeti ca este mai bine pentru buzoieni)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings