Notificari catre GRB

Sedinta extraordinara a CLM derulata astazi, pana in pranz, a avut o nota aparte comparativ cu celelalte.  A fost prima sedinta la care primarul Constantin Toma nu a scos o vorba, iar mimica ii trada starea de ingrijorare de care era acaparat.

Dupa sedinta, primarul s-a descatusat in fata presei; a vorbit dezinvolt despre ceea ce are de gand sa spuna in fata ADI 2008 si cu cat sa reduca cheltuielile Companiei de Apa Buzau.

Intrebat de ziaristi daca va suporta din buzunarul propriu salariile celor 300 de politisti locali disponiblizati si reangajati prin hotarare judecatoreasca, primarul Constantin Toma a spus vor plati cei care i-au in angajat. In acest sens, astazi (22 martie) vor fi expediate notificari pe adresa lui Ion GEGEA- fost director de la taxe si impozite, Roxelana RADU- fost sef serviciu juridic se pe adresa fostului primar Constantin BOSCODEALA. Notificarile vor contine cifre legate de exercitiul financiar din 2013, 2014 si 2015. Daca este sa ne luam dupa cifrele vehiculate de primarul Toma care sustine ca pentru cei 300 de politisti locali s-au cheltuit anual cate 3 milioane de euro, putem trage concluzia ca fiecare notificat din grupul GRB ar avea de plata cate 13,6 milioane de lei. Si asta fara a pune la socoteala anii 2016 si 2017…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings