‘N-ai bani, Cîțule?

Nu mai furați, nu mai angajați chelnerițe și miss-uri, nu mai fiți proști’

Liderul PSD Marcel Ciolacu critică dur anunțurile premierului Florin Cîțu legate de reducerea deficitului bugetar prin măsuri precum înghețarea pensiilor în acest an.

„Cîțu, ești un mincinos! e încredere să mai aibă europenii să îți dea pe mâna 30 de miliarde de euro, când tu îți minți cu nerușinare proprii cetățeni.

1. PSD ți-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi și coaliția voastră de țepari și incompetenți v-ați votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creșterea pensiilor în 2021!!!! După mai puțin de două luni vii și dai vina pe PSD că nu le mai poți crește, nefericitule! Cine te mai înțelege?!

2. Spui că vor crește totuși în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflatia medie 2.4-2.6% plus jumătate din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat adica 1- 1.4%). Și nici asta măcar nu se știe când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viață, că și tu ai părinți, Cîțule! Lasă-i în pace, dacă nu ești capabil să înțelegi că pensiile nu sunt pomană!

N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de administrație! Nu mai politizați! Nu mai inventati noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiți proști! Da, nu mai fiți proști!!! Sunteți de un an jumate la guvernare și tot ce faceți este să schelălăiți patetic că ”PSD e de vină”. ZERO soluții!

Dacă nu sunteți în stare, plecați. Lăsați-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri. Voi nu puteți nimic. Plecați! Nu mai tăiați!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings